Drive-in Shows, Bands & Live acts ondersteuning.


Ook voor Drive In shows kun je bij DJ Dennis Olivieira terecht. Zo werken wij met merken als Pioneer DJ, Technics, Native Instruments, Serato, HK Audio, Dap Audio, Showtec, Apple & JBL etc. Wij werken ook samen met onze partners die ons helpen als we het niet in voorraad hebben, zodat wij altijd kunnen leveren voor een aantrekkelijke prijs, naar u wensen. Voor elk budget kunnen wij wel een show neerzetten. Zo brengen wij het beste geluid en de mooiste sfeerverlichten in u uitgekozen locatie.

 

Wij zijn te boeken voor:

Bedrijfsfeesten,

Themafeesten,

Bruiloften en Huwelijks Feesten,

Vierjaardagfeesten,

Sweetsixteenfeesaten,

Jubileumfeesten.

Bruiloften

Maar ook als er achtergrond muziek nodig is of voor een sport evenement, beurzen en tentoonstellingen.

 

Bel gerust voor een offerte op maat.

 

 

Zo is een Kleine Drive in al te boeken vanaf €300,- en een Standaard vanaf €400,-. Meestal is dat tot 4 uur. Meer dan 4 uur komt er per uur €75,- bij indien anders afgesproken. Soms hebben we spaciale terieven die net onder de website prijs uitkomen. Ook voor goede doelen en benefiet evenmenten kunnen we tegen spaciale prijs of tegen onkosten prijs leveren.  

 

Ook voor een heuze Lazer Show bij de drive in kunt u bij ons terecht deze is vanaf €300 meerprijs voor een uur.  Wilt u deze boeken, reserveer dan ruim van te voren. Een complete Licht en Lazer show kost €600,-. meerprijs. Dit is een sterke Lazer apparaat, dus het apparaat wordt bedient door professioneel personeel van Get Digital Media.  Complete foto’s van de show zijn op te vragen.


 

 


Prijzen zijn Ex. 21% BTW + onkosten 
Voorrijkosten boven  30km & € 0,30 per km ex  btw.


Tel: 06-34191777

E-Mail:djdolivieira@me.com